Jakkal (jakkal) wrote,
Jakkal
jakkal

Okay Techie types

I need your help. For the last few weeks, Netscape has not been running right on my machine. I'll run it and it'll crash immediately. Sometimes just the crash window will come up, but I can still browse with it.

On the crash window, it says:
AppName: netscape.exe AppVer: 0.5.0.0 ModName: wininet.dll
ModVer: 6.0.2900.2781 Offset: 00077a8f

This is driving me nuts! When it did this a couple of weeks ago, I changed my start page thinking maybe something on my old start page was screwing it up. And it was working fine after that. But now it's doing it again! Yes, I have uninstalled and reinstalled it.

And if ANYONE, ANYONE AT ALL, instead of helping me, tells me to install Firefox, I'm banning you from commenting in my journal ever again.

And I am NOT kidding about that. I am reluctantly using FF now, but let's put it this way, I'd rather reformat my PC than use FireFox for an extended amount of time.

So any ideas?

Edit²: Okay, I got my bookmarks. Netscape works in IE Mode, but not in FF mode. Now that is fucked up. As much as I hate FF, I expect it to run better than IE.

Edit #3: Yeah, it's working when I start it in IE mode and then switch to FF mode. WTF is up with that? Is that a corrupt startup dll or something?
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 15 comments